Здравеите колеги имам лек проблем от време на време колата ми включва авариен режим и разбирасе свети диюзата на таблото няма тяга не ще да върви.Изключваме вариантите за дебитомер,потенциометър на педала,турбо, дюзи,защото всичко това е сменено.пускана е на диагностика BOSH
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Алфа 146 1.9 жтд 01''
Collapse
X
-
Казваш потенциометърът е сменен, а куплунга(бяла букса) ОК ли е?
Аз също щях да сменям потенциометър, но се оказа лоша връзка от буксата.
Кога е пускана на диагностика? Преди или след проблема? Ако е след като е почнла да ти прави проблем, то би трябва ло да се разбере от какво е.
Ако е четена преди да почне да прави мизерии - закачай пак. Трябва да е записала грешка. Ако е TPS - оправи си буксата.
Успех!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеКазваш потенциометърът е сменен, а куплунга(бяла букса) ОК ли е?
Аз също щях да сменям потенциометър, но се оказа лоша връзка от буксата.
Кога е пускана на диагностика? Преди или след проблема? Ако е след като е почнла да ти прави проблем, то би трябва ло да се разбере от какво е.
Ако е четена преди да почне да прави мизерии - закачай пак. Трябва да е записала грешка. Ако е TPS - оправи си буксата.
Успех!
Къде точно се намира проблемната букса и как се стига до нея (какво се сваля преди това)?
Благодаря на отзовалите се!Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Comment